Trainster HV Stevo Laura Gruben op trainingsstage in Denemarken

Trainster HV Stevo Laura Gruben op trainingsstage in Denemarken

Trainster HV Stevo Laura Gruben op trainingsstage in Denemarken

geplaatst op: 29-10-2019

Onze trainster Laura Gruben is door Monique Swartjes, die de Guus Holscher Award vorige jaar heeft gewonnen, uitgenodigd voor een trainingsstage in Denemarken. Een week lang stond alles in het teken van handbal en voor het opleiden van de door Monique geselecteerde trainers. De week was volgepland met handbaltrainingen voor de meegereisde talents, handbal clinics en handbalbijeenkomsten met de grote Deense Clubs. Elke trainer nam uitgebreid de tijd om te sparren over zijn of haar handbalvisie.  Clubs als Randers, Viborg, Horsens en het Esbjerg van onze Estavana Polman en de handbalacademie in Ikast hebben allemaal hun medewerking verleend aan het slagen van deze week.

Het was een geweldige week, zondag vertrek je naar Denemarken en kom je samen in de groep mensen die elkaar nauwelijks kent, maar allemaal dezelfde passie heeft. Hierdoor ontstaat er snel een mooie band en vorm je samen een klasje zuigende sponsen. Zoveel informatie en zoveel sporthaluren achter elkaar is geweldig om mee te maken. De  visie van de Denen op het handballen is geweldig en we zouden hier collectief gehoor aan moeten geven in Nederland. Zowel de kleine clubs als de grote clubs, maar zeker ook de handbalscholen, dan zouden we het niveau van onze eigen eredivisie ook echt naar een hoger plan kunnen krijgen, aldus Laura na terugkomst van deze zeer leerzame week.

Laura: ‘Ik wil de diverse kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens deze week in Denemarken inzetten bij het uitvoeren van het jeugd- en verenigingsplan van Handbalvereniging Stevo. Ook verwacht ik dat dit weer een bijdrage zal leveren aan de structuur en het beleid van mijn trainerschap bij Stevo.’

Op de foto zien jullie Laura samen met de andere aanwezigen bij de trainingsstage en niemand minder dan ‘onze’ Estavana Polman!

We staan schouder aan schouder!

Onze sponsoren