Stevo Handbal Nieuws

Stevo Handbal Nieuws

Nieuwe trainer Stevo Dames 1

28-12-2023

Komend seizoen zal er bij Stevo Dames 1 een trainerswissel plaatsvinden, waarbij Priscilla ter Elst ons zal gaan verlaten en Herman Keppels het stokje overneemt. Herman welkom en heel veel succes! Ga naar "Lees verder" voor het hele artikel.

Handbalclinic 25 april 2023

17-04-2023

In de meivakantie staat er op dinsdag 25 april om 16:00 uur een superleuke handbal-clinic op het programma! Zie hieronder of klik hier voor de flyer met meer info. Wil jij meedoen? Klik dan hier om je op te geven.

PLUS Wallerbosch, Slagerij Hemmer en Slagerij Kenkhuis bedankt!

19-12-2022

Wij willen enkele sponsoren hartelijk bedanken. Dames 3 heeft namelijk nieuwe tassen in ontvangst mogen nemen, gesponsord door Plus Wallerbosch. Recreanten 1 is voorzien van nieuwe trainingsjasjes, gesponsord door Kenkhuis, keurslager. En recreanten 2 heeft eveneens nieuwe trainingsjasjes gekregen, gesponsord door slagerij Hemmer. We zijn blij dat deze bedrijven handbalvereniging Stevo ondersteunen en zeker in deze tijd. DANKJEWEL!

Ga naar 'Lees verder' voor enkele foto's van de presentatie van de nieuwe tassen en jasjes.

Clubactie Salland Zorgverzekeringen 2023

06-12-2022

Ook dit jaar neemt HV Stevo weer deel aan de Clubactie van Salland Zorgverzekeringen, waarbij je via HV Stevo een goedkope zorgverzekering kunt afsluiten. Ga naar "Lees verder" voor meer info of klik hier om meteen te kijken welk aanbod Salland Zorgverzekeringen je kan bieden.

PRISCILLA TER ELST NIEUWE HOOFDTRAINSTER HV STEVO!

30-05-2022

HV Stevo vindt met het aanstellen van Priscilla ter Elst een nieuwe hoofdtrainster! Priscilla heeft tot afgelopen seizoen nog in de eredivisie gehandbald bij Borhave, maar zet nu de stap richting het trainersvak. Ga naar "Lees verder" voor het volledige artikel.

HANDBALCLINIC HV STEVO 1 JUNI 14.30 UUR

22-05-2022

Ontdek hoe leuk handbal is en meld je aan voor de handbalclinic van HV Stevo op woensdag 1 juni van 14.30 uur t/m 16.00 uur in Sporthal De Ransuil te Geesteren. We maken er een leuke clinic van en voor een verrassing, wat drinken en lekkers wordt gezorgd.

Klik hier om je aan te melden en ga naar "Lees verder" voor de flyer met de volledige toelichting.

STEVO DAMES 3 ONTVANGT NIEUWE KLEDING VAN DE BROEKBEKE VISVIJVERS!

09-05-2022

Afgelopen zaterdag kon bij de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen de nieuwe kleding van Stevo Dames 3 officieel gepresenteerd worden. Deze zijn gesponsord door DE BROEKBEKE VISVIJVERS.  Ga naar Lees verder voor een verslag en enkele foto's.

STEVO DAMES 2 EN DAMES 4 HEBBEN NIEUWE TENUES!

10-04-2022

Afgelopen zondagmiddag werden de nieuwe shirts van Dames 2 en Dames 4 gepresenteerd. Deze zijn mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren. Bakkerij De Kraai, Combi Glas, Schildersbedrijf Waaijer en Café Zaal Kottink: bedankt!! Klik op "Lees verder" voor foto's en een verslag van de presentatie.We staan schouder aan schouder!

Onze sponsoren