STEVO DAMES 2 EN DAMES 4 HEBBEN NIEUWE TENUES!

STEVO DAMES 2 EN DAMES 4 HEBBEN NIEUWE TENUES!

STEVO DAMES 2 EN DAMES 4 HEBBEN NIEUWE TENUES!

geplaatst op: 10-04-2022

Sinds eind 2021 beschikken enkele teams van Handbalvereniging Stevo over mooie nieuwe tenues! Hoewel de shirts in de afgelopen maanden al flink zijn getest en geshowd, was het van een officiële presentatie nog niet gekomen door Corona. Afgelopen zondagmiddag kon dit gelukkig wel plaatsvinden voor Dames 2 en Dames 4 in Sporthal De Ransuil in Geesteren.

Dames 2 heeft nieuwe tenues gekregen die zijn gesponsord door BAKKERIJ DE KRAAI en COMBI GLAS. Grego en Anita waren namens Bakkerij de Kraai aanwezig en Dave was er namens Combi Glas om de tenues te ‘overhandigen’.

Dames 4 kreeg ook nieuwe tenues. Deze zijn beschikbaar gesteld door SCHILDERSBEDRIJF WAAIJER en CAFÉ ZAAL KOTTINK.  René en Germien Waaijer waren hiervoor zondag in de sporthal en namens Kottink was Jan aanwezig.

En omdat deze vier fantastische sponsoren ons al jaren steunen, konden wij hen ook wat teruggeven, namelijk allen een exemplaar van de oude shirts die zij ook hebben gesponsord en die met veel plezier en de nodige successen zijn gedragen!

Namens Handbalvereniging Stevo en in het bijzonder Dames 2 en Dames 4: heel erg bedankt!!

Overigens is er nog een team dat sinds enkele maanden nieuwe shirts heeft. Dat is Stevo Dames 3. Zij hebben van DE BROEKBEKE VISVIJVERS nieuwe kleding gekregen! Helaas kon de officiële presentatie hiervan afgelopen zondag nog niet plaatsvinden, maar dit doen we z.s.m. op een ander moment.

We staan schouder aan schouder!

Onze sponsoren