Jeugd HV Stevo beleeft een geslaagd handbalkamp!

Jeugd HV Stevo beleeft een geslaagd handbalkamp!

Jeugd HV Stevo beleeft een geslaagd handbalkamp!

geplaatst op: 24-08-2020

Wat een gezelligheid en mooie dagen hebben de meisjes van Handbalvereniging Stevo  en de leden van de Activiteitencommissie beleefd tijdens het jaarlijkse kamp.

Afgelopen weekend is de jongste jeugd van Handbalvereniging Stevo uit Geesteren op kamp geweest. Zaterdagmorgen vertrokken we bij sporthal de Ransuil met de fiets naar de multifunctionele accommodatie in Albergen. Na de slaapkamer te hebben ingericht was er tijd voor de lunch. Dit waren broodjes knakworst met een sausje.

’s Middags hebben de meiden leuke spelletjes en opdrachten gedaan rondom de accommodatie. Er was een kleine verstoring in het middagprogramma door een stevige regenbui maar dat maakte niet uit want de meisje vermaakten zich binnen door zelf een spel te bedenken. Ook hadden ze een spel voor de leiding bedacht. Het betrof escaperoom waardoor de leiding doormiddel van opdrachtjes de code moest krijgen om het juiste nummer te vinden om de deur te openen. Dat lukte, zodoende kon de leiding beginnen met het avondeten.

De bbq ging aan en iedereen liet het zich heerlijk smaken.

Het avondprogramma begon met een ruilspel in het dorp. Vier groepjes kregen een wc rol mee en moesten er iets groters voor ruilen aan de deur waar ze aanbelden.  Bij terugkomst van het ruilspel, was het kampvuur aan. Hier bekeek de leiding wat ze mee terug hadden gebracht.

Na wat eigen tijd was er nog een avondspel wat begon met een spannend verhaal. Na het spel was er nog een gezellig samenzijn bij het kampvuur. Langzaam gingen de eerste meisjes richting hun bedje en de rest volgde er vlot achteraan.

Na een korte maar gezellige nacht konden de meiden zondagochtend genieten van hun welverdiende ontbijtje met, voor wie dat wilde, een tosti bij het ontbijt. Het was de leiding geen aanslepen aan met de tosti’s. Maar dat deden ze met plezier. De meeste meisjes waren voor het ontbijt al begonnen met het inpakken van hun spullen en gingen hiermee verder na het ontbijt. Ze hielpen elkaar en vroegen de leiding of ze nog ergens mee konden helpen. Zodoende was alles al snel ingepakt en de accommodatie was weer opgeruimd. Voordat we weggingen uit Albergen hebben we nog een zoektocht van muntjes in het bos gedaan en een paar kleine spelletjes op het gras bij de accommodatie. Na wat frisdrank en wat snoepjes, stapten de meisjes vlak voor de middag op de fiets richting Geesteren om daar nog enkele spelletjes te doen in het grasveld bij iemand thuis. Daar aangekomen kregen ze chips doormiddel van een spel. Na wat gedronken te hebben ging een ander spel op het gras verder. Ter afsluiting waren er broodjes hamburgers en werd er gezamenlijk terug gekeken op een geweldig kamp. Het ging tegen drie uur aan en de meisjes en leiding gingen richting de sporthal de Ransuil waar de ouders de kinderen weer ophaalden. En helaas komt er aan ieder handbalkamp een einde en daarom danken we iedereen weer voor hun bijdrage op welke manier dan ook. DANKJEWEL!  Namens HV Stevo.

Klik hier voor de foto's van het handbalkamp.

We staan schouder aan schouder!

Onze sponsoren