D-Jeugd Handbal Stevo krijgt nieuwe kleding van Voorhuis en Kattenpoel

D-Jeugd Handbal Stevo krijgt nieuwe kleding van Voorhuis en Kattenpoel

D-Jeugd Handbal Stevo krijgt nieuwe kleding van Voorhuis en Kattenpoel

geplaatst op: 03-10-2021

Op zondag 3 oktober speelden achtereenvolgens de teams D2 en D1 van Handbalvereniging Stevo hun eerste competitiewedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de “nieuwe” shirts en broekjes gepresenteerd. Spiksplinternieuw waren ze niet meer, omdat ze al een paar keer gebruikt waren in het afgelopen seizoen. Maar de presentatie van deze mooie tenues verdiende een feestelijk moment dus vandaar dat we even hebben gewacht tot (hopelijk) na het Corona-tijdperk.

De kleding van de D2-jeugd is gesponsord door Voorhuis Metsel- Timmerwerken en de kleding van de D1-jeugd is gesponsord door Timmerbedrijf Kattenpoel Oude Heerink. Met deze bouw gerelateerde sponsoren bouwt Handbalvereniging Stevo met de jonge jeugd ook weer aan een hopelijk mooie en succesvolle toekomst voor deze meiden en onze vereniging! Wij zijn onze trouwe sponsor Voorhuis Metsel- Timmerwerken erg dankbaar voor het willen voortzetten van de jarenlange sponsoring. Hetzelfde geldt voor onze nieuwe sponsor Timmerbedrijf Kattenpoel Oude Heerink die ons ook op deze manier steunt.

Op de foto ziet u de D2-jeugd met kledingsponsor Jos Voorhuis en bestuurslid van Handbalvereniging Stevo Rick Wientjes en de D1-jeugd met kledingsponsor Brian en Claudia Kattenpoel Oude Heerink.

We staan schouder aan schouder!

Onze sponsoren