Pijnlijke nederlaag voor Dames 1

geplaatst op: 29-10-2011
Albergen, zaterdagavond 29 oktober speelde dames 1 een uitwedstrijd tegen De Tukkers uit Albergen. Op papier gezien een spannende derby-wedstrijd. Zowel De Tukkers als Stevo zijn er altijd erg opgebrand deze wedstrijd te winnen.

We begonnen de wedstrijd met een snelle voorsprong van 0-2. Helaas zakte het daarna gelijk in. De Tukkers kwam beter in de wedstrijd en nam onze voorsprong al snel over door met 6-4 voor te komen. Bij ons ontbrak het aan snelheid en baltempo. Gedurende de eerste helft bleef de Tukkers dan ook op voorsprong en we gingen de rust in met een 12-9 achterstand. Nog niets aan de hand dus.

Wilden we winnen, dan moesten we echter wel meer vechtlust en snelheid in de ploeg gooien. Dit gebeurde de tweede helft gelukkig meteen. We brachten de achterstand van 12-9 terug naar een gelijke stand van 12-12. Vanaf dat moment ging het gelijk op. Doelpunt voor De Tukkers, doelpunt voor ons. De laatste 5 minuten waren dan ook zowel voor publiek als voor de speelsters spannende minuten. Er was geen sterkere partij aan te wijzen en het zou dan ook echt aankomen op de het laatste fluitsignaal. Helaas werd in de laatste minuut bij een stand van 19-18 in het voordeel van De Tukkers een doelpunt van ons onterecht afgekeurd. Hierdoor wisten we niet gelijk te komen en bleef de eindstand 19-18. Heel zuur! Toch heeft het daar niet aan gelegen. We hebben teveel kansen gemist die gewoon hadden moeten zitten.

Dit geeft ons echter veel vechtlust om de volgende wedstrijd, a.s. zaterdag 5 november om 19.30 uur in eigen huis tegen WHC, te gaan winnen.