Dames 1 onderuit in wisselvallige wedstrijd

geplaatst op: 12-11-2011

Wijhe, Zaterdag 12 november speelden we de uitwedstrijd tegen Wijhe. Wijhe opende de wedstrijd met een 2-0 voorsprong. Hier kwam snel verandering in. Door snelle en goed aanvallenwerd het al snel 2-3 in ons voordeel. Gedurende de hele eerste helft bleef het gelijk opgaan. We waren erg aan elkaar gewaagd. Helaas speelden we niet constant genoeg. We hadden te veel zwakke momenten. Dit resulteerde in een ruststand in het voordeel van Wijhe (8-11). Na de rust bleef het gelijk op gaan. Net als in de eerste helft, werd er aan beide kanten hard verdedigd. We hadden de cirkel van Wijhe goed onder controle. Helaas zakten we het laatste kwartier van de wedstrijd in. We speelden té wisselvallig. Onze kansen werden niet goed benut en onze verdediging stond niet goed. Hier maakte Wijhe dankbaar gebruik van. Dit resulteerde helaas in een eindstand van 27-20 in het voordeel van Wijhe. Deze eindstand is wat geflatteerd en was zeker niet nodig. We zullen constanter moeten spelen, de mouwen op moeten stropen en er alles aan doen om zaterdag de punten in eigen huis te houden. Wij zullen moeten vechten tot de laatste seconde. Hopelijk allemaal tot zaterdag!